Jätä kommentti

Kirjahaaste

Facebookissa tuli vastaan kirjahaaste. Ei siis minulle ole lähetetty, mutta eräs kaverini oli haastettu, joten näin sen, ja päätin ottaa sen ylös, koska kirjallisuus, ja koska toisaalta tykkään vastata kysymyksiin.

Eli ideana on, että viiden päivän aikana vastataan aina yhteen kysymykseen. Eli ensimmäisenä päivänä kerrot kirjan, jota nyt luet, seuraavana kerrot kirjan, josta pidit lapsena, ja niin edelleen. Ja tietenkin jokaisena päivänä haastat yhden kaverin tekemään saman.

No, minä teen tämän postauksena, joten vastaan kaikkiin kysymyksiin kerralla. Kyllä se näinkin käy 🙂

1. Kirja, jota luet juuri nyt:
– Marko Leino – Joulutarina

2. Kirja, josta pidit lapsena:
– Mauri Kunnas – Hyvää yötä, herra Hakkarainen. Kirja, jota isä luki monen monta kertaa iltasaduksi, ja jota minä ”luin” (ulkomuistista) päiväkodissa muille 😀

3. Kirja, joka jäi kesken:
– Angie Sagen – Septimus Heap: Magiaa. Ei jostain syystä iskenyt silloin joskus, kun sitä aloitin lukemaan. Ehkä joskus voisi kokeilla uudelleen.

4. Kirja, joka teki vaikutuksen:
– Elina Rouhiaisen – Susiraja: Kesytön. Minuun teki vaikutus se, että suomalainen on kirjoittanut nuorten paranormaalin kirjan, joka oikeasti oli todella hyvä, helposti luettava ja sellainen, jonka voisi lukea uudelleen ja uudelleen. Kirja merkitsee minulle aika paljon, ja taitaa olla ensimmäinen kirjasarja, jota olen ”seurannut” alusta lähtien aina viimeiseen kirjaan asti.

5. Kirja, johon palaat uudelleen:
– Suzanne Collins – Nälkäpeli. En ihmettele, vaikka onkin suosittu trilogia! Täytyy sanoa, että itse ainakin jäin heti alussa koukkuun, ja haluan kyllä lukea uudelleen mahdollisimman pian.

Tällaisia vastauksia ainakin tällä kertaa. Heh, tein tätä kaverin kanssa, joka ei juurikaan lue kirjoja. Kyllä häneltäkin vastauksia löytyi.

Ja tuon varmaankin voi kopsata, jos tekee mieli tehdä tuo. Tai oletan näin, koska Facebookissa tuollainen pyörii 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: